Un any més es celebren a Terrassa els concerts solidaris Sam Sam Festival organitzat per Amics d’en Ferran i amb la col•laboració de la associació de Veïns de Les Arenes

•El festival es celebrarà els dies 19, 20 i 21 de setembre

El dijous 19 de setembre 22h. Presentació al COMANOU (Pare Llaurador, 17).
Amb les actuacions de:
JONÁS JERICOH
ANA I ALICIA
UN TAL PERE
KINSALE

El divendres 20 de setembre a les 22h. a la FAKTORIA D’ARTS (c/La Rasa, 64).
Amb les actuacions de:

OSTIA PUTA
ENCEFÁLIKA FM
HEROÏNAS

El dissabte 21 de setembre a les 22h. a la FAKTORIA D’ARTS (c/La Rasa, 64).
Amb les actuacions de:

KAYO MALAYO
PA DE RAL
ALTERCAT


•Els concerts tenen com a objectiu recaptar fons per al projecte solidari amb l’escola del barri de Sam Sam a Dakar (Senegal)Un any més Terrassa acollirà els dies 19, 20 i 21 de setembre El Sam Sam Festival són concerts solidaris organitzat per Amics d’en Ferran (AVV de Les Arenes) que tenen com a objectiu recaptar fons per al projecte que desenvolupa aquesta associació a l’escola del barri de Sam Sam a Dakar (Senegal). Al voltant de l’esdeveniment, es durà a terme una campanya de sensibilització, reforçada per l’exposició “Terrassa-Dakar, el Ral•li de la Solidaritat”.

Els concerts comptaran amb les actuacions de més de 10 grups solidaris.
Tots ells intervindran de manera desinteressada.

LA ENTRADA SERÀ UN SIMBÒLIC DONATIU DE 5 EUROS


El 100% de la recaptació es destinarà al projecte d’alfabetització que Amics d’en Ferran porta a terme a Sam Sam.


Més de vint anys de tasca solidària

El 1990, Ferran Sans, escolapi i professor del col•legi Joan XXIII, va marxar al Senegal i va instal•lar-se al barri de Sam Sam de la ciutat de Dakar. Un cop allà, el seu projecte consisteix a alfabetitzar els membres d’aquesta comunitat en la seva llengua materna i estimular l’ensenyament i l’educació per tal d’avançar en la promoció cultural, sanitària i econòmica en benefici del progrés del barri i de la ciutat.

Durant aquests vint anys, Amics d’en Ferran realitza accions culturals i educatives a Terrassa amb la finalitat de difondre el projecte de Ferran i recaptar donatius solidaris que contribueixen a finançar-lo.

El projecte d’Amics d’en Ferran es concreta en la posada en marxa de l’Escola de Kalasans per tal d’afavorir l’alfabetització de nens sense recursos. Va començar a funcionar el 1996 amb 40 alumnes i per la qual han passat més de 700 alumnes. Malgrat els aiguats de la tardor l’escola continua atenent a la població infantil i juvenil del barri de Sam Sam.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresiónEnviar por e-mail
Posted on Monday 16 September 2013 - 22:16:23 in Varios by director

Bienvenido a la nueva página web de la AAVV Les Arenes, La Gripia y Can Motllor de Terrassa

Bienvenidos!
Nos complace presentar la nueva página web de la Asociación de vecinos del barrio de Las Arenas, La Gripia y Can Motllor de la ciudad de Terrassa.

Un web más dinámica, con la que poder acercar las actividades de nuestro barrio, tramites e información de interés directamente con un click de ratón.

Esperamos que os guste esta nueva web.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresiónEnviar por e-mail
Posted on Thursday 04 July 2013 - 00:59:37 in Varios by Grindok
Comentarios desactivados
Pág./s  1 2 3